Inschrijven

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. vrijdag 12 mei 23u59)

Van het inschrijfgeld gaat 1 € rechtstreeks naar het Agentschap voor Natuur & Bos.  Natuur en Bos van de Vlaamse overheid koestert, beschermt en ontwikkelt ruim 90.000 hectare aan natuurgebieden, bossen en parken in Vlaanderen.  Ook tijdens de AG Belgian Coast Walk wandelen we door gebied beheerd door Natuur & Bos, we dragen dus graag bij aan het behoud van deze stukken waardevolle natuur.

Tarieven

Afstanden

t.e.m. 12/05

lid Wandelsport Vlaanderen

80 km

€ 57

€ 52

42 km

€ 44

€ 39

25 km

€ 29

€ 26

10 km

€ 14

€ 11

Busvervoer (Volzet)

€ 15

€ 15

T-shirt (Uitverkocht)

€ 15

€ 15

Startnummers/polsbandjes kan je op vrijdag 12 mei vanaf tussen 15u en 19u afhalen op de eventsite in Knokke-Heist. Je ontvangt deze op vertoon van je e-ticket.

Startkaarten voor de 80 km voor wie inschreef voor 17 april, worden per post opgestuurd.

Op zaterdag 13 mei kan je je startnummer/polsbandje afhalen op je startlocatie. Klik op je gekozen afstand voor meer info en timing.

Schrijf je je in voor 1 maart, dan krijg je deze exclusieve badge om op je rugzak te naaien…. een leuk souvenir !  

Op je E-ticket zal dan een icoontje van de badge staan, je krijg je badge dan bij het afhalen van je startkaart/polsbandje.

De deelnemers van de 80 km die voor 1 maart inschrijven, krijgen de badge thuis toegestuurd samen met de startkaart.

Voor de organisatie van de AG Belgian Coast Walk werken we nauw samen met Agentschap Natuur en Bos. 1 € van het inschrijvingsgeld gaat naar het ANB om verder te werken aan het behoud, de bescherming en de ontwikkeling van de natuur.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 24 april – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 24 april.

Opgelet: Zitten er in je groep mensen die de 80 km stappen, dan moet je groep afgesloten zijn voor 17 april als je wil dat de ingeschreven 80 km- stappers hun startkaart thuis gestuurd krijgen met De Post.

Sluit je je groep later dan 17 april, dan zijn alle startbewijzen ter plaatse af te halen op de locatie waar je start ( of de dag er voor, op vrijdag 12 mei in Knokke-Heist tussen 15u en 19u).

  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen enkel individueel worden opgehaald. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Daginschrijvingen

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

OPGELET! Voor de 80 km zijn er GEEN daginschrijvingen!

Afstanden

13/05

lid Wandelsport Vlaanderen

42 km

€ 47

€ 42

25 km

€ 32

€ 29

10 km

€ 17

€ 14

T-Shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de AG Belgian Coast Walk 2023 bestellen.

Dit T-shirt (100% polyester) kost € 15. 

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de AG Belgian Coast Walk. Lees deze voorwaarden grondig na.