Inschrijven

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. vrijdag 10 mei 23u59 of tot het maximum aantal bereikt is)

Van het inschrijfgeld gaat 1 € rechtstreeks naar het Agentschap voor Natuur & Bos.  Natuur en Bos van de Vlaamse overheid koestert, beschermt en ontwikkelt ruim 90.000 hectare aan natuurgebieden, bossen en parken in Vlaanderen.  Ook tijdens de AG Belgian Coast Walk wandelen we door gebied beheerd door Natuur & Bos, we dragen dus graag bij aan het behoud van deze stukken waardevolle natuur.

Tarieven

Afstanden

1/12-31/12 Early bird

1/01/24 - 10/05/24

Normaal

Lid Wandelsport Vlaanderen

Normaal

Lid Wandelsport Vlaanderen

80 km

€ 57

€ 52

€ 59

€ 54

42 km

€ 44

€ 39

€ 46

€ 41

25 km

€ 29 - VOLZET

€ 26 - VOLZET

€ 31 - VOLZET

€ 28 - VOLZET

10 km

€ 14

€ 11

€ 15

€ 12

Busvervoer

€ 18

€ 18

€ 18

€ 18

T-shirt 

€ 15

€ 15

€ 15

€ 15

Startnummers/polsbandjes kan je op vrijdag 10 mei vanaf tussen 15u en 19u afhalen op de eventsite in De Panne. Je ontvangt deze op vertoon van je e-ticket.

Startkaarten voor de 80 km voor wie inschreef voor 15 april, worden per post opgestuurd.

Op zaterdag 11 mei kan je je startnummer/polsbandje afhalen op je startlocatie. Klik op je gekozen afstand voor meer info en timing.

Schrijf je je in voor 1 maart, dan krijg je deze exclusieve badge om op je rugzak te naaien…. een leuk souvenir !  

Op je E-ticket zal dan een icoontje van de badge staan, je krijg je badge dan bij het afhalen van je startkaart/polsbandje.

Voor de organisatie van de AG Belgian Coast Walk werken we nauw samen met Agentschap Natuur en Bos. 1 € van het inschrijvingsgeld gaat naar het ANB om verder te werken aan het behoud, de bescherming en de ontwikkeling van de natuur.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 15 april – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 15 april.

  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen enkel individueel worden opgehaald. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
Schrijf je groep online in

Daginschrijvingen

Door het grote succes zijn er geen daginschrijvingen mogelijk.

Afstanden

11/05 Daginschrijving

normaal

lid Wandelsport Vlaanderen

80 km

nvt

nvt

42 km

€ 49

€ 44

25 km

€ 34 - VOLZET

€ 31 - VOLZET

10 km

€ 18

€ 15

T-Shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de AG Belgian Coast Walk 2024 bestellen.

Dit T-shirt (100% polyester) kost € 15. 

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de AG Belgian Coast Walk. Lees deze voorwaarden grondig na.