Dé wandelchallenge van 2024 !

AG Belgian Coast Walk

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Zaterdag 11 mei 2024 wordt een pracht van een dag, want dan wandelen we – voor de 5e keer al ! – de hele Belgische kust af tijdens de AG Belgian Coast Walk. Een mega-strandwandeling is dit zeker NIET.  Het parcours is super afwisselend. We trekken de duinen in, de bossen door (jawel, er zijn ook bosgebieden aan de kust!), langs havens en uiteraard ook op de dijk en stukken op het strand.  Geen 80 km zand alleszins 😉.

We wisselen weer van staprichting: in 2024 vertrekken we in Knokke-Heist en wandelen we richting De Panne.  In Oostende komen de 42 km-deelnemers bij op het parcours, in Westende de deelnemers van de 25 km. 

In De Panne zorgt ons parcoursteam voor een prachtige lus van ongeveer 10 km in en rond De Panne. 

Alle afstanden finishen in De Panne.

We voorzien naar goede gewoonte busvervoer van de finish (De Panne) naar de startlocaties van de 42 km (Oostende) en de 80 km (Knokke-Heist).

Onderweg voorzien we voldoende bevoorradingsposten met mogelijkheid tot een sanitaire stop.
Vanaf 1 december kan je je inschrijven.
We hopen je (opnieuw) te mogen  verwelkomen op deze feesteditie van de mooiste kustwandeling van het jaar.

PS: vergeet niet om op tijd je eventuele logement aan de kust vast te leggen. Onze tocht valt in het Hemelvaartsweekend dus de overnachtingsplaatsen gaan mogelijk populair zijn dat weekend.

Herbeleef de editie van 2024

Wandelsport Vlaanderen

Goed nieuws!  Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen?  Dan is het nu het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de AG Belgian Coast Walk, kan je in het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts 20 € ipv 35 € voor je lidmaatschap (tot eind december 2024), én bovendien kan je dit jaar meedoen met de AG Belgian Coast Walk aan het ledentarief.

Waarom lid worden van de wandelfederatie?  We zetten het even op een rijtje voor jou:

  • Korting op je inschrijving voor de AG Belgian Coast Walk
  • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online op www.walkinginbelgium.be)
  • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
  • Abonnement op Wandel.be
  • Alle info over een lidmaatschap vind je hier