AG Belgian Coast Walk

Zaterdag 13 mei is de dag waarop we tijdens de 4e editie van de AG Belgian Coast Walk weer langs de hele Belgische kustlijn gaan wandelen.  Wandelrichting dit jaar is van De Panne richting Knokke-Heist.

We raden iedereen aan om goed voorbereid aan de start te staan.  Maak zeker gebruik van onze wandelschema’s voor 80 km en 42 km, zo zorg je er voor dat je voeten, benen en heupen de dag goed doorkomen en je ook de dag er na nog een wandelingetje kan doen 😉 .

Ook dit jaar voorzien we weer busvervoer voor de 80 km en 42 km van de finish (Knokke-Heist) naar de 2 startlocaties ( De Panne voor de 80 km en Oostende voor de 42 km).

Wij kijken er alvast naar uit om jullie (terug) te zien !

Team AG Belgian Coast Walk

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Foto's van vorige edities

Herbeleef de editie van 2023

Wandelsport Vlaanderen

Goed nieuws!  Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen?  Dan is het nu het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de AG Belgian Coast Walk, kan je in het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts 20 € ipv 35 € voor je lidmaatschap (tot eind december 2023), én bovendien kan je dit jaar meedoen met de AG Belgian Coast Walk aan het ledentarief.

Waarom lid worden van de wandelfederatie?  We zetten het even op een rijtje voor jou:

  • Korting op je inschrijving voor de AG Belgian Coast Walk
  • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online op www.walkinginbelgium.be)
  • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
  • Abonnement op Walking Magazine
  • Alle info over een lidmaatschap vind je hier