AG Belgian Coast Walk

Op 21 mei 2022 trekken we de wandelschoenen weer aan voor de 3e editie van de AG Belgian Coast Walk.  De staprichting in 2022 is van Knokke-Heist richting De Panne, zoals tijdens de allereerste editie in 2019.  Het parcours zal geen exacte kopie zijn van 2019, ons parcoursteam van Wandelsport Vlaanderen zal waar mogelijk zeker voor variatie zorgen!

In 2022 gaan we voor een meer ecologische editie van de AG Belgian Coast Walk.  Zo weinig mogelijk afval is slechts één van de speerpunten, voor een volledig overzicht verwijzen we graag naar ons eco-charter.

Probeer zeker om voorbereid aan de start te verschijnen, welke afstand je ook kiest.  We voorzien voor de 2 langste afstanden trainingsschema’s (80 km en 42 km).

We kijken er naar uit jullie weer te mogen verwelkomen aan de start!  Succes met de voorbereiding!

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Laatste tips & tricks!

Wat leuk dat jij er bij bent op de 3e editie van de AG Belgian Coast Walk!   Lees onderstaande info goed door, deze brengt

Herbeleef de editie van 2021

Foto's van vorige edities

Wandelsport Vlaanderen

Goed nieuws!  Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen?  Dan is het nu het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de AG Belgian Coast Walk, kan je in het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts 20 € ipv 35 € voor je lidmaatschap (tot eind december 2022), én bovendien kan je dit jaar meedoen met de AG Belgian Coast Walk aan het ledentarief.

Waarom lid worden van de wandelfederatie?  We zetten het even op een rijtje voor jou:

  • Korting op je inschrijving voor de AG Belgian Coast Walk
  • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online op www.walkinginbelgium.be)
  • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
  • Abonnement op Walking Magazine
  • Alle info over een lidmaatschap vind je hier