Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de 10km.

Naast een goed bepijld parcours bieden we jou ook dit deelnamepakket aan:

  • Medaille
  • Polsbandje
  • Bevoorrading aan de finish
  • St Bernardus Extra 4  (+16j)
  • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info

Vrijdag 10 mei

15u-19u : afhalen polsbandje in De Panne
Adres: Koningsplein – 8660 De Panne

Zaterdag 11 mei

9u50 – 14u50 : afhalen polsbandjes 10 km in De Panne. Vergeet je E-ticket niet!
10u-15u : vrije start

Afhalen polsbandje

Je ontvangt na inschrijving en betaling een bevestigingsmail met daarin een link naar je E-ticket.

Met dit e-ticket kan je op vrijdag 10 mei (tussen 15u en 19u) of op zaterdag 11 mei tussen 10u en 15u00 jouw polsbandje afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je polsbandje een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand je shirt ophalen, ofwel vrijdag 10/05 ofwel na je tocht op zaterdag in De Panne.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

Er is 1 bevoorrading voorzien aan de finish. Bij aankomst ontvang je:

 • Een Sultana koek
 • Water
 • AA Drink
 • Sint Bernardus Extra (of VitHit)
 • Charlie’s Choice Aveve (voor honden)
Ontdek het parcours >>

GPX 10km

We geven mee dat de 10 km niet rolstoeltoegankelijk is en ook ZEER moeilijk te doen met de kinderbuggy….er zitten wat pittige stukken zand in, dus dat wordt echt te moeilijk met de kinderwagen….

We raden iedereen aan om maximaal het openbaar vervoer te gebruiken

Met de auto: https://depanne.be/nl/mobiliteit-openbare-werken/parkeren

Met de Tram : Halte “De Panne Kerk”: https://www.delijn.be/nl/routeplanner/

Je hond is van harte welkom op het parcours van 10 km en van 25 km.

De grotere afstanden vinden we minder geschikt om met je viervoeter te doen, tenzij die écht getraind is voor deze afstanden.  Bij inschrijvingen voor de 25 km en de 10 km kan je aanduiden of je je hond meeneemt op 11 mei.

Wij voorzien, in samenwerking met Aveve, ook bevoorrading voor je hond.

Aan de start van de 10 km en de 25 km krijgt je hond een exclusief fluo hesje om de tocht goed zichtbaar aan te vangen.

Aan de finish in De Panne ligt er voor je hond een leuke goodiebag klaar, en ben je van harte welkom op de stand van Aveve.

Daar kan je kennismaken met de gezonde  hondenvoeding van Charlie’s Choice, maar kan je ook terecht voor een miniworkshop hondenmassage. 

Kynologisch masseurs, An Adriaensens en Petra Hosteaux, zullen van 12 tot 17 uur 6 miniworkshops van 20 minuten geven waar telkens een beperkt aantal hondenbaasjes aan kunnen deelnemen. 

Je kan je ter plaatse inschrijven. 

Je krijgt als hondenbaasje een introductie in massagetechnieken op je hond: elke deelnemer krijgt een algemene uitleg over hondenmassage, leert hierbij een lichaamscheck uitvoeren en enkele massagetechnieken.  

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.