Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de 10km.

Naast een goed bepijld parcours bieden we jou ook dit deelnamepakket aan:

    • Polsbandje
    • Bevoorrading aan de finish
    • St Bernardus Extra 4  (+16j)
    • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info

Vrijdag 12 mei

15u-19u : afhalen polsbandje in Knokke-Heist
Adres: Evenementenstrand Duinbergen

Zaterdag 13 mei

9u50 – 14u50 : afhalen polsbandjes 10 km in Knokke-Heist. Vergeet je E-ticket niet!
10u-15u : vrije start

Afhalen polsbandje

Je ontvangt na inschrijving en betaling een bevestigingsmail met daarin een link naar je E-ticket.

Met dit e-ticket kan je op vrijdag 12 mei (tussen 15u en 19u) of op zaterdag 13 mei tussen 10u en 15u00 jouw polsbandje afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je polsbandje een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand je shirt ophalen, ofwel vrijdag 12/05 ofwel na je tocht op zaterdag in Knokke-Heist.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

Parkeer -en mobiliteitsinfo 10 km: Parkeren aan de kust is altijd een uitdaging 😊. Het is weinig waarschijnlijk dat er nog parkeerplaats zal zijn op Directeur-Generaal Willemspark. Alle info over parkeren in Knokke-Heist vind je hier: Parkeerplan >> Parkeerfolder >> We raden aan om met het openbaar vervoer te komen. De dichtst bijgelegen tramhalte van de Kusttram is Halte Heist-Willemspark. Vermijd aub een parkeerboete, de organisatie is niet verantwoordelijk hiervoor.

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.