Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de 80km.

Naast een goed bepijld parcours bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

  • Gepersonaliseerde startkaart met chip voor tijdsmeting (indien ingeschreven voor 15 april)
  • Startkaart wordt per post bij je thuis bezorgd (indien ingeschreven voor 15 april)
  • Bevoorrading onderweg en aan de finish
  • Gratis transport van je sporttas naar Oostende en daarna naar De Panne
  • Exclusieve herinneringsmedaille
  • Finisher T-shirt
  • St Bernardus Extra 4 (+16j)
  • Optioneel busvervoer ’s ochtends van de finish (De Panne) naar de start (Knokke-Heist)
  • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info

Vrijdag 10 mei

15u-19u : afhalen startkaart in De Panne (aan de finish dus!)
Adres: Koningsplein, 8660 De Panne

Zaterdag 11 mei

4u00 – 4u55 : afhalen startkaarten 80 km in Knokke-Heist voor wie inschreef na 15 april. Vergeet je E-ticket niet! Ook indien er iets fout liep met de post en je je startkaart niet thuis aankreeg, wend je dan tot de helpdesk ter plaatse. We helpen je daar verder.
4u30 : gezamelijke start (je kan vertrekken tot 5u00 als je liever niet in grote groep start)

Adres start: Sportcentrum Laguna, Krommedijk 32, 8300 Knokke-Heist (51.33651379038488, 3.2526827241618346)
Adres finish: De Boare – Koningsplein – 8660 De Panne

De finish in De Panne sluit om 23u30

Afhalen Startkaart:

Wie ingeschreven is voor 15 april ontvangt een bevestigingsmail. In de week van 5 mei krijg je het startbewijs voor de 80km per post toegestuurd.
Ingeschreven na 15 april? Je ontvangt na inschrijving en betaling een bevestigingsmail met daarin een link naar je e-ticket.  Met dit e-ticket kan je op vrijdag 10 mei (tussen 15u en 19u)  jouw startkaart afhalen in De Panne (aan de finish)  of zaterdag 11 mei (tussen 4u en 4u55) in Knokke-Heist (aan de start). Geen E-ticket ontvangen?  Check zeker de spam-folder van je mailbox.

Afhalen T-shirt:

Als je bij jouw inschrijving het AG Coast Walk 2024 T-shirt hebt besteld, ontvang je samen met je startkaart een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand aan de finish jouw shirt ophalen op zaterdag na je tocht, ofwel vrijdag 10/05.
Het AG Coast Walk 2024 FINISHER T-shirt ontvang je aan de finish na je 80km-tocht.
Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

De tijdsmeting gebeurt via een elektronische chip. Deze chip, aan de achterzijde van de startkaart, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat je tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Op de rustposten ligt ook steeds aan de inkom (of aan de uitgang) een timingmat. Wandel daar zeker over, want dan wordt je aanwezigheid geregistreerd en weet het thuisfront dat je die rustpost gehaald hebt.

Draag je startkaart als je een timingmat over gaat zeker boven je kledij! 

Op het traject zijn er 8 rust-en bevoorradingsposten. Klik hier

We transporteren je sporttas van de start in Knokke-Heist naar de tussenstop in Oostende. Daar kan je indien gewenst van schoenen/kousen / kledij wisselen.  Je sporttas geef je voor je weer vertrekt mee met het transport naar de finish in De Panne.

Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

Heb jij een shuttle bus gereserveerd vanuit De Panne naar Knokke-Heist?

Tussen 2u45 en 3u15 vertrekt er vanuit De Panne een shuttle bus naar de start in Knokke-Heist. Er is geen shuttle bus voorzien van Knokke-Heist naar De Panne of na de wandeling terug naar Knokke-Heist.

De shuttle bus richting Knokke-Heist is volzet. Je kan deze niet meer reserveren.

Adres: Koningsplein – De Panne

We raden iedereen aan om maximaal het openbaar vervoer te gebruiken

Met de auto: https://www.myknokke-heist.be/nl/praktisch/parkeren

Met de Tram : halte “Heist Willemspark”: https://www.delijn.be/nl/routeplanner/

Met de Trein : Halte  « Duinbergen » https://www.belgiantrain.be/nl

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.