FAQ

  • Je kan je de dag zelf nog inschrijven voor de 42 km, de 25 km en de 10 km. Voor de 80 km moet je je op voorhand inschrijven.  Dat kan tot en met 20 mei 2022.
  • Wil je de bus nemen (42 km – 80km), moet je op voorhand inschrijven.

Ja dat mag, maar hou er rekening mee dat de rustposten openen op het ritme van een wandelaar. Ook de timingmatten zullen mogelijk niet klaar liggen als je aan loop-snelheid het traject aflegt.  Voorzie dus je eigen bevoorrading (vooral voor deel 1 van het parcours van 80 km, tussen Knokke-Heist en Oostende)

We voorzien voldoende rust-en bevoorradingsposten onderweg. We communiceren tijdig wat je exact op die bevoorradingen kan verwachten, zodat je eventueel dit aanbod zelf kan aanvullen naar persoonlijke behoefte.

Je bent al ingeschreven voor één van de afstanden maar wilt dit graag wijzigen? (Bv. van 80 km naar 42 km) Neem dan voor 1 mei contact op met info@golazo.com.

Dit jaar is er weer een transport van je sporttas. Enkel goed sluitende sporttassen worden aanvaard, geen losse stukken of plastiek zakken voor éénmalig gebruik.  We denken ook hier aan het milieu!

Honden zijn toegelaten op het parcours. Neem zeker ook voor je hond eten/drinken voor onderweg mee. Uiteraard altijd aan de leiband, poepzakjes meenemen én gebruiken aub!  Hou rekening met de conditie van je hond! Opgelet: op de bussen richting startplaats mogen geen honden mee helaas.

Kan je zelf niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Dan kan je je inschrijving gratis doorgeven aan een vriend, collega, familielid,…. tot en met 1 mei 2022. Neem hiervoor contact op via info@golazo.com.

Contacteer ons tot en met 31 januari 2022 als je om beroeps-, medische of andere dwingende persoonlijke redenen belet bent op de nieuwe datum, en je ons om een terugbetaling van je inschrijvingsgeld wil verzoeken. Je vult in dat geval hier de aanvraag tot terugbetaling in en zorgt daarbij voor geldige ondersteunende documenten. Je dient namelijk aan te tonen waarom je er niet bij kan zijn. Een huwelijk, een geplande medische ingreep of een geplande vakantie zijn voorbeelden van redenen die geaccepteerd kunnen worden. Na 31 januari 2022 kan er geen terugbetaling meer aangevraagd worden.