FAQ

  • Je kan je de dag zelf nog inschrijven voor de 42 km, de 25 km en de 10 km. Voor de 80 km moet je je op voorhand inschrijven.  Dat kan tot en met 12 mei 2023.
  • Wil je de bus nemen (42 km – 80km), moet je op voorhand inschrijven.

Ja dat mag, maar hou er rekening mee dat de rustposten openen op het ritme van een wandelaar. Ook de timingmatten zullen mogelijk niet klaar liggen als je aan loop-snelheid het traject aflegt.  Voorzie dus je eigen bevoorrading (vooral voor deel 1 van het parcours van 80 km, tussen De Panne en Oostende)

We voorzien voldoende rust-en bevoorradingsposten onderweg. We communiceren tijdig wat je exact op die bevoorradingen kan verwachten, zodat je eventueel dit aanbod zelf kan aanvullen naar persoonlijke behoefte.

Je bent al ingeschreven voor één van de afstanden maar wilt dit graag wijzigen? (Bv. van 80 km naar 42 km) Neem dan voor 17 april contact op met info@golazo.com.

Dit jaar is er weer een transport van je sporttas. Enkel goed sluitende sporttassen worden aanvaard, geen losse stukken of plastiek zakken voor éénmalig gebruik.  We denken ook hier aan het milieu!

Honden zijn toegelaten op het parcours. Neem zeker ook voor je hond eten/drinken voor onderweg mee. Uiteraard altijd aan de leiband, poepzakjes meenemen én gebruiken aub!  Hou rekening met de conditie van je hond! Opgelet: op de bussen richting startplaats mogen geen honden mee helaas.

Nee, gelukkig niet.  De ondergrond is heel gevarieerd.  In 2023 loopt het parcours van de 80 km (dus van De Panne tot in Knokke-Heist) in totaal een kleine 12 km over het strand. 

De wandelaars die de 42 km stappen en in Oostende starten, hebben een 4,5 km strand te doen.  De 25 km wandelaars stappen 2,5 km op het stand.

Opgelet : ook in de duingebieden kan de ondergrond zand zijn op sommige stukken.