FAQ

  • Je kan je de dag zelf nog inschrijven voor de 42 km, de 25 km en de 10 km. Voor de 80 km moet je je op voorhand inschrijven.  Dat kan tot en met 10 mei 2024.
  • Wil je de bus nemen (42 km – 80km), moet je op voorhand inschrijven.

Ja dat mag, maar hou er rekening mee dat de rustposten openen op het ritme van een wandelaar. Ook de timingmatten zullen mogelijk niet klaar liggen als je aan loop-snelheid het traject aflegt.  Voorzie dus je eigen bevoorrading (vooral voor deel 1 van het parcours van 80 km, tussen Knokke-Heist en Oostende)

We voorzien voldoende rust-en bevoorradingsposten onderweg. We communiceren tijdig wat je exact op die bevoorradingen kan verwachten, zodat je eventueel dit aanbod zelf kan aanvullen naar persoonlijke behoefte.

Bij een massa-event als de AG Coast Walk, is het onmogelijk om op de bevoorradingsposten rekening te houden met specifieke  dieetwensen. 

Heb je nood aan glutenvrije of lactosevrije voeding/drank, dan kunnen we niet garanderen dat dit op elke bevoorradingspost aanwezig zal zijn en dien je er zelf voor te zorgen.

We hopen op je begrip hiervoor. 

Je bent al ingeschreven voor één van de afstanden maar wilt dit graag wijzigen? (Bv. van 80 km naar 42 km) Neem dan voor 15 april contact op met info@golazo.com.

Dit jaar is er weer een transport van je sporttas. Enkel goed sluitende sporttassen worden aanvaard, geen losse stukken of plastiek zakken voor éénmalig gebruik.  We denken ook hier aan het milieu!

Honden zijn toegelaten op het parcours. Neem zeker ook voor je hond eten/drinken voor onderweg mee. Uiteraard altijd aan de leiband, poepzakjes meenemen én gebruiken aub!  Hou rekening met de conditie van je hond! Opgelet: op de bussen richting startplaats mogen geen honden mee helaas.

Nee, gelukkig niet.  De ondergrond is heel gevarieerd.