Tweede editie van de AG Belgian Coast Walk op zaterdag 8 mei 2021

bcw1002

Op zaterdag 8 mei 2021 zal de tweede editie van de AG Belgian Coast Walk plaatsvinden. Online inschrijven kan tot en met 3 mei.

Dat 2020 een moeilijk jaar was, dat hoeven we niet meer te vertellen. De tweede editie van de AG Belgian Coast Walk die op 9 mei 2020 gepland stond, werd door COVID-19 geannuleerd.

Begin juli kregen we groen licht om dit mooie wandelevent op 5 september 2020 te laten plaatsvinden, de cijfers evolueerden gunstig en iedereen had er zin in. Maar helaas, het venijnige virus strooide weer roet in het eten en ook onze datum in september moesten we annuleren. Wat een ellende.

Dan maar ineens naar 2021 … En hoera, in samenspraak met onze partners en de kustgemeenten konden we de datum van zaterdag 8 mei prikken voor – derde keer, goede keer – de tweede editie van de AG Belgian Coast Walk.

Zal deze tweede editie hetzelfde zijn als de eerste editie die bijzonder succesvol was? Nee, dat is wel zeker….we moeten nog steeds erg voorzichtig zijn, en daarom werken we hard aan een concept dat veilig is, voor jullie als deelnemers, maar ook voor onze vele vrijwilligers, medewerkers en collega’s. Geen massastart om 5u ‘s morgens in De Panne dus, maar we gaan gespreid het parcours op. Geen rustposten in zalen waar iedereen (weliswaar gezellig) dicht bij elkaar zit om iets te eten en te drinken en de voetjes even te ontlasten, maar buiten, waar er geen betere ventilatie mogelijk is en we dus veilig iedereen kunnen ontvangen.

‘t Zal een speciale editie worden dit jaar. We zijn alleszins erg blij dat we deze epische tocht kunnen en mogen organiseren voor jullie, ook al is het niet helemaal hoe we het hadden willen doen. Alle aanpassingen zijn er voor jullie en onze veiligheid. Gelukkig blijft de basis behouden : een prachtige uitdaging, op een gevarieerd parcours. We hopen dat jullie er van gaan genieten. Let’s walk!

Deel dit bericht

We kijken samen met jou uit naar een volgende editie. Noteer zaterdag 10 mei 2025 in je agenda!